Home

Clàistinn in Verbinding & Balans!

Clàistinn is het hart; het midden punt van mijn onderneming daar waar de verbinding van mijn diensten samen komen en wanneer die in Balans is, kan mijn visie stromen!

Het is mijn passie om mannen en vrouwen een stem te geven zodat zij hun verhaal, hun succes kunnen delen!

Ik zie mensen, ondernemers die prachtige ideeën hebben maar verzand zitten in de patronen en paden van elke dag of steeds weer tegen een drempel aan lopen om de 1e stap te zetten naar hun droom.

Ik zie veelal vrouwen (maar ook mannen hoor) die een verlangen hebben, een droom die op de achtergrond raakt, omdat de balans tussen werk/droom en gezin er niet is. Deze vrouwen geven, geven en geven én raken uitgeput en opgebrand. Ze zijn de jongleurs van het leven, houden alle ballen hoog maar weten zich niet gedragen.

Ik zie gezinnen waar de rust ver te zoeken is omdat één van de gezinsleden niet lekker in zijn vel zit. De balans is weg. De rol van een moeder is zo belangrijk hierin! Een krachtige vrouw, die energie en levenskracht heeft kan vanuit haar rust en balans verbinding maken met zichzelf en met haar kinderen of partner.

Ik zie ondernemers aarzelen en soms worstelen om stappen te nemen. Met wie kun je inhoudelijk praten, met wie ben je verbonden om balans te vinden in dat wat goed werkt en nieuwe uitdagingen. Je weet wat je wilt, maar niet hoe…

Ik hoor een vrouw die weet waar de oplossing ligt voor onze maatschappij; luisteren, samen praten, oplossingen bedenken van binnenuit, maar wie geeft haar een stem… wie hoort haar?

Dromen van een mooie toekomst, dat doen we allemaal wel eens, toch? Toch zijn er maar weinig die de stap zetten om de droom te leven. Ik ben op weg! En jij… ?

Visie

Clàistinn wil jou ondersteun om stappen te maken met in je eigen verhaal, succes en droom. De kracht van Clàistinn daarin is Verbinding en balans stimuleren. Verbinding met jezelf en anderen, balans tussen werk / gezin, verbinding tussen ondernemers om zo stappen te maken vanuit je eigen rust & kracht.

 

Waar kan Clàistinn jou bijstaan:

Het gezin – Uitgeputte (werkende) vrouwen omvormen tot Krachtige vrouwen! Zij stralen leven en energie uit naar hun gezin, vanuit verbinding en balans. Lees meer over gezinsondersteuning op Clàistinn CC

En ondersteuning gezinnen door kinderopvang al meer dan 13 jaar ervaring. Lees meer over de unieke kleinschalige kinderopvang op Clàistinn Gastouderopvang Boskoop Clàistinn Gastouderopvang Boskoop

Meer-Waarde – Rust… de uitkomst van leven in Verbinding & Balans, waardoor je kracht uitstraalt in alles wat je onderneemt. Lees meer over ondersteuning aan ondernemende vrouwen op Clàistinn Meer-Waarde – Jouw doorbraak!

Vrouwenkracht – Vrouwen bewust maken van de meerwaarde in hun leven en hun invloed naar anderen. Als vrouwen hun talenten en zichzelf ontdekken, dan zijn zij de spil van de toekomst vanwege de grote invloed die zij hebben op anderen. Zowel op gebied van het gezin, in het bedrijfsleven en als antwoordt op maatschappelijke vraagstukken.

Vrouwen hebben natuurlijke talenten; zorg en aandacht voor de ander waardoor ze ontwikkeling en groei van mensen stimuleren. De maatschappij heeft deze vrouwelijke talenten hard nodig. Want we leven in een wereld waar vooral de mannelijke talenten: daadkracht, cijfers,  productie en visie domineren

Ondernemers – Het opstarten van je ondernemersdroom. En het samen brengen van ondernemers. Samen sta je Sterk. In het nieuwe ondernemen doe je het niet meer alleen! De website is in opbouw, maar noteer hem vast in je netwerklijst Inter-BusineSS – Samen Sterk!

 

Wat kunnen wij jou bieden:

Counselling & Coaching

Trainingen  – zijn vol op in ontwikkeling

Events  – ter ondersteuning van de Trainingen zullen we er ook Events gaan plaats vinden om mensen te verbinden

 

We staan open voor samenwerking met andere passievolle ondernemers om samen een netwerk op te bouwen.

Clàistinn heeft 12,5 jaar ervaring in het ondernemerschap, veranderingen en ondersteuning bij ontwikkeling van Talenten. Ik ben ervaringsdeskundige op gebied van hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en gezinsbegeleiding. Op dit moment werken wij onze plannen uit om helder en duidelijk onze diensten in beeld te brengen. De websites worden ontworpen of krijgen een facelift. In het komende half jaar zullen er steeds nieuwe zaken afgerond worden.